Openingsuren tijdens de Corona lockdown

Beste klant,

Corona houdt ons allen al meer dan een week in een wurggreep. Zoals U eerder kon lezen, hebben wij als Kempense Volkswagen-, Audi-, Seat- en Skodaconcessies snel beslist om volledig te sluiten voor zowel verkoop als naverkoop, dit omwille van de veiligheid van onze eigen medewerkers en de door de overheid opgelegde regels inzake showroombezoek.

Wat met dringende herstellingen of depannage?

In de loop van vorige week maakte de overheid bekend dat het garages toegelaten is om beperkt dringende herstellingen aan voertuigen uit te voeren, dit mits het strikt toepassen van de veiligheids- en gezondheidsregels.
Dit bracht ons op het idee om onze medewerkers te bevragen of zij eventueel bereidwillig zijn om, indien de nood zich voordoet, beperkte dringende interventies uit te voeren. Deze bereidwilligheid hebben wij inmiddels gevonden. Indien U een panne heeft aan uw voertuig waardoor hij niet meer of heel beperkt kan rijden, vragen wij U om dit via ons algemeen e-mailadres kenbaar te maken.

Wij roepen op om enkel in uiterste nood contact op te nemen :

Gelieve in uw communicatie volgende gegevens te vermelden:

  • Uw naam
  • Uw gsm-nummer waarop we u kunnen bereiken.
  • Het kenteken van uw voertuig.
  • De vermelding wat er juist aan de hand is met uw voertuig

U zal vervolgens door één van onze medewerkers worden gecontacteerd om verdere afspraken te maken. Gelieve er rekening mee te houden dat wij, indien de interventie in onze depannagemodus haalbaar is, pas 72 uur nadat uw voertuig wordt aangediend, tot diagnose en mogelijke herstelling overgaan. Omwille van veiligheidsoverwegingen worden er bovendien momenteel geen vervangwagens meegegeven en wordt er geen shuttledienst georganiseerd.

In het geval dat U in panne staat, kan u beroep blijven doen op de mobiliteitsgarantie.

  • Audi: 02/756.86.81
  • VW: 02/756.86.88
  • Skoda: 02/756.86.89
  • Seat: 02/756.86.87

Voor de klanten van Hermans Herentals vragen we om de wagen te laten afslepen naar Verellen Geel, Antwerpseweg 71-73 te Geel. Een eventuele herstelling zal ook daar plaatsvinden.

 

Houd het vooral gezond,

Het Deckx-, Verellen- en Hermansteam