Upgrade in de businessklasse
De volgende generatie SUV

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak maken

Banden

Versleten banden liggen aan de basis van vele ongevallen. Ze veranderen de wegligging van uw voertuig, hebben minder grip en zorgen voor een langere remafstand. Voor uw veiligheid en rijcomfort is het dan ook belangrijk om de slijtage van uw banden in de gaten te houden. Bij elk bezoek aan Verellen Geel worden uw banden nagekeken, zo kunt u met een gerust hart de weg op.

Verder kiest u bij ons aangepaste banden van de beste kwaliteit, zomer en winterbanden, die professioneel geïnstalleerd worden door onze experts. Winterbanden worden aangeraden wanneer de temperatuur onder de 7°C zakt.

Goed om te weten: uw winter- of zomerbanden liggen bij u thuis in de weg? U weet niet waar u ze kunt opbergen? Het Tyre Hotel is misschien iets voor u. Praat erover met onze medewerkers!

Carrosserie

Schade aan het koetswerk en de gelakte onderdelen ten gevolge van een ongeval worden door Verellen Geel hersteld. Wij doen dit professioneel en volgen daarbij de instructies van de fabrikant. Wij gebruiken hiervoor originele merkonderdelen. Dit is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid maar ook voor het goede functioneren van de wagen en om zijn waarde te behouden. Uw wagen wordt binnen de kortst mogelijke termijn hersteld zonder aan kwaliteit in te boeten.

Onderhoud & Herstellingen

Uw wagen zal u verwittigen wanneer het tijd is om het onderhoud van uw wagen te laten uitvoeren.

Onderhoudsbeurten zijn de beste manier om de prestaties, de veiligheid en de efficiëntie van uw wagen te optimaliseren. Onze technici worden voortdurend bijgeschoold om u het beste advies te geven, professioneel en gepersonaliseerd. Wanneer u uw wagen bij ons binnenbrengt, handelen wij steeds vanuit de richtlijnen van automerk zodat uw wagen in perfecte conditie blijft. U wordt geïnformeerd over mogelijke extra kosten zodat u nooit voor een verrassing komt te staan.

Nieuws

3jobs

  • 14/11/2018- Geel- Voltijds - Audi
    Wij zoeken een verkoper / - verkoopster met ervaring binnen showroomverkoop. Onze nieuwe collega zal deel uitmaken van het Audi-team. Nieuwsgierig? Klik dan snel verder!
  • 23/08/2018- Geel- Voltijds - Volkswagen
    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde carrossier die werken van A tot Z kan uitvoeren. Samen met onze ervaren carrossier verdiep je jezelf in de nieuwest technieken en leer je de kneepjes van het vak.
  • 29/06/2018- Geel- Voltijds - Audi
    Voor het versterken van ons team zijn wij op zoek naar een autotechnieker in vast dienstverband die voltijds aan de slag kan gaan. Als autotechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan personenwagens conform de instructies van de constructeur. Je werkt in nauw teamverband samen met de collega's in de werkplaats, het magazijn en de klantenadviseurs.

Locatie